Sista rycket!

Nu är det inte långt kvar tills jag kan säga att jag har gått ett helt läsår på CIL, vilket låter helt ofattbart om ni frågar mig. Kändes som det var förra veckan jag satt som ett frågetecken för första gången i Electroluxsalen och gick igenom hur läsåret framöver kommer att se ut och tänkte hur ska det här gå. Sedan gick det sisådär 259 dagar och så är det är bara två veckor kvar tills vi lämnar bygget för sommaren och frågetecknet har sakta men säkert rätats ut.

att kort summera läsåret som har gått har det varit fullt utav utmaningar, lärdomar och nya möjligheter (låter klyschigt jag vet men jag har bevis). För en möjlighet som jag har fått är ett sommarjobb på Electrolux Laundry System här i Ljungby som även är ett utav skolans många partnerföretag. Där kommer jag att jobba på deras svenska försäljningsavdelning under sommaren vilket jag ser framemot.

MEN innan vi kan stänga böckerna och låsa biblioteket så tar jag, och jag kan nog tala för mina klasskamrater också, ett ordentligt sista ryck då de kommande veckorna bjuds tentaplugg och x antal koppar kaffe. Som man bruka säga så är det bara att köra ända in i kaklet och sedan förbi!

FullSizeRender

Vi hörs!

// Olof IL16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s