Sommaren är kort…

Ja som rubriken säger och som Thomas Ledin sjunger så är sommaren kort, eller den har känts som det i alla fall. Kan bero på att min sommar har gått i 110 och det hänt en himla massa saker både jobbmässigt och på de lediga helgerna. Jobbmässigt har jag som tidigare nämnt i mitt förra inlägg fått chansen att jobba på Electrolux Laundry System under sommaren. Där har jag avverkat 12 veckor som leveransbevakare samt hoppat in som innesäljare för att backa upp vid behov. Det har varit mycket lärorikt och givande för mig både som arbetslivserfarenheten och som jag kommer att kunna ta med mig in i det nya läsåret. Jag tar även tillfället i akt och passar på att tacka mina kollegor som jag har haft under sommaren. De har tagit väl hand om mig och som inte tröttnat på mig efter alla dessa frågor som har ställts.

Innan jobbet skulle börja hann jag med en weekend i Torrevieja med mina vänner och flickvän. Därefter har helgerna förvaltats väl med midsommarfirande på Öland, bröllop i Ryssby, Håkan Hellström på Ullevi, härliga dagar i Halmstad och även någon ”slappedag” med x antal serieavsnitt i soffan.

Kort o gott så har sommaren varit kanon och igår drog 2a läsåret igång. Så med en hel del läropengar i bakfickan och ny energi går jag in med huvud högt in i det 2a läsåret tillsammans med min klass som jag hoppas haft en lika bra sommar jag.

Jag är tyvärr rätt dålig på att ta bilder på semestern men lyckades ta en bild från balkongen i Torrevieja så jag bjuder på den!

Torre

Vi hörs!

// Olof

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s